Deelnemen

1/8 mile dragrace>

Pk’s, koppel, banden en reactie. En niet te vergeten: muscle cars en adrenaline! Dat zijn de ingrediënten van de 1/4 mile Dragraces.
Natuurlijk kennen we allemaal de dragraces van televisie, maar op American Car Sunday kunt u dit spektakel in het echt beleven op de 402 meter van het TT-Circuit Assen. Bij dit onderdeel zullen tientallen van de allersnelste straatauto’s en professionele dragracers deelnemen aan de Dragrace (over 402 meter) en de strijd aangaan om als eerste over de eindstreep te finishen. 
Voor €25,- kun je met je eigen Amerikaanse auto deelnemen aan de dragraces. Aanmelden kan door in de online ticketshop een deelnameticket te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst.
Bestel ook een showautoticket, want het deelnameticket is GEEN entreeticket! Op deze American Sunday wordt heads-up gereden, zonder timekeeping.

Belangrijk!
Je auto moet passen binnen het thema van het evenement.
Klik HIER voor het reglement, lees deze goed door en neem mee:
- Ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik HIER om deze te downloaden.
- Een helm is verplicht. Zonder helm geen deelname!
- Geldig rijbewijs
- Showautoticket Amerikaanse auto; bestel deze in de online ticketshop. Dit ticket is inclusief entree voor de bestuurder.
- Deelnameticket dragraces; bestel deze in de online ticketshop.


 

GRATIS ENTREE MET EEN AMERIKAANSE AUTO>

Op de paddocks van het TT-Circuit Assen is er ruimte voor duizenden American rides. Er zullen die dag allerlei auto's te zien zijn, van Hotrod tot Cadillac en van gepimpte Chryslers tot Lowriders.


Wil je ook GRATIS met je Amerikaanse auto op één van de showpaddocks staan, meld je dan aan via het aanmeldformulier. Dit ticket geeft toegang tot het evenement voor de Amerikaanse auto en bestuurder.

aanmeldformulier

*Wanneer de gratis showautotickets uitverkocht zijn, dan kun je met een mooie korting nog steeds een showautoticket bestellen. Je betaald dan €15,- voor het showautoticket, ook deze geven toegang tot het evenement voor de American Ride en de bestuurder.
Het is niet verplicht om aanwezig te zijn vanaf een bepaalde tijd tot einde van het evenement. Je kan zelf bepalen wanneer je naar het evenement komt en weer weg gaat.

parade>

Een leuke manier om je auto en/of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Hier kun je met je eigen Amerikaanse auto op een rustig tempo de baan verkennen. Een helm is niet verplicht en meerdere passagiers, minimaal 16 jaar of ouder, zijn toegestaan. Inhalen is niet toegestaan. Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst.
Bestel naast je deelname ticket ook een showautoticket erbij. Dit showautoticket is inclusief entree voor de bestuurder, overige passagiers hebben een regulier entreeticket nodig.

Belangrijk!
Je auto moet passen binnen het thema (Amerikaans) van het evenement en inhalen is niet toegestaan. Passagiers moeten 16 jaar of ouder zijn.
Lees het reglement en de briefing goed door! Een helm is niet verplicht.

Neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier om deze te downloaden. Indien je geen printer hebt, hebben we ter plaatse een print voor je.
- geldig rijbewijs
- je showautoticket (het deelnameticket is GEEN entreebewijs)
- deelnameticket parade; bestel deze in de online ticketshop

BELANGRIJK: Zorg dat je 30 minuten voor aanvang van jouw tijdslot bij de opstelstraat bent met de auto. Daar wordt je aan de auto in rij ingecheckt door onze crew (sticker op de voorruit en polsbandje voor de bestuurder. De opstelstraat bevindt zich op de paddock die direct na de tunnel ligt. De ingang van het circuit is aangeduid door een LED scherm.

best of show contest>

Ben jij in het bezit van een bijzondere Amerikaanse auto? Doe dan met jouw auto mee aan de Best of Show Contest! In deze contest worden de mooiste auto's van het evenement gejureerd.

Gedurende de dag zullen de deelnemende auto's gepresenteerd worden voor het publiek! Ben jij in staat in de prijzen te vallen? Meld je auto dan aan, ter plaatse, bij het podium.
Bestel in de online ticketshop een showautoticket (deze is inclusief toegang voor de bestuurder). Hiermee heeft je auto toegang tot de showpaddocks.

 

Clubpaddock>

Wat is er leuker dan met je club bij elkaar staan tijdens American Car Sunday? We bieden de mogelijkheid aan om je als club aan te melden voor het event zodat je samen met je club bij elkaar staat en een mooi plekje hebt op de paddock. Meld je club bij ons aan via info@402automotive.com.

Tickets
FOLLOW US: