Vraag jouw gratis ticket aan! OP=OP

09 Januari 2023
Vraag jouw gratis ticket aan! OP=OP

Om een gratis entree + showticket te kunnen bemachtigen is het noodzakelijk dat je een Proudwheels profiel hebt. Je moet de Proudwheels gebruikersnaam invullen in het aanmeldformulier. Bekijk onder aan de pagina de info over Proudwheels. Wil je geen Proudwheels profiel aanmaken? Dan kan dit entree + showticket besteld worden in de ticketshop voor €15.

PROUDWHEELS IS GEHEEL GRATIS


GRATIS met je Amerikaanse auto op één van de showpaddocks staan, meld je dan aan via het aanmeldformulier. Dit ticket geeft toegang tot het evenement voor de Amerikaanse auto en bestuurder.

AANMELDFORMULIER

 

Proudwheels is de eerste social app voor petrolheads. Download Proudwheels in de app stores. Plaats jouw auto('s) in je eigen virtuele garage. Plaats updates en deel leuke herinneringen met fans. Of je nu in het bezit bent van een klassieke auto, tuned car, supercar, circuitauto of een elektrische auto. Ook autofans die nog dromen van een auto kunnen terecht op Proudwheels. Stel jouw virtuele droomgarage samen en connect met andere petrolheads. Bekijk hier meer over Proudwheels. 

Tickets
FOLLOW US: